• 12 mrt.: Hulsberg JO13-1 - RKUVC JO13-1: 3-6 (1-4)

  13 mrt 2022 Dala
 • Afgelopen zaterdag was het zonnig en er stond weinig wind, lekker voetbalweer.

  RKUVC begon goed. In de eerste 5 min. een aanval over rechts. Een slimme steekpass van Yaro op Dario die via binnenkantpaal binnenschoot, 0-1.
  De 2e goal kwam uit een goed genomen hoekschop van Yaro die door goed inlopen van Robin mooi bij de eerste paal werd binnengekopt, 0-2. Knappe goal.
  Robin maakte zijn 2e doelpunt door te blijven jagen op de bal. Hierdoor werd de verdediging incl. hun keeper onzeker, waardoor Robin het laatste tikje kon maken en de 0-3 te scoorde. Het was best eenvoudig in deze fase. Elk duel werd gewonnen. De net in het veld gekomen Vayro kon scoren na een pass van Yu, 0-4.
  5min. voor rust kon Hulsberg eens iets terug doen. Via een aanval op links kon de bal in de 16 gebracht worden waar een speler helemaal vrijstond en binnenschoot 1-4. Kan gebeuren, maar niet te vaak. De verdediging van ons had weinig te doen gehad in die helft.

  Rust 1-4

  De 2e helft begon voorzichtig bij ons. Na enkele minuten spelen liep het weer iets beter. Vanuit een omschakeling achterin kwam een splijtende counter op snelheid. Milan ging ervandoor en wist Dario te vinden die op zijn beurt het net wist te vinden, 1-5.
  Een van de weinige uitbraken van Hulsberg was weer eens een cadeautje van ons. De spits kon vrij doorlopen op de keeper. Die liet de hoeken te eenvoudig vrij en Hulsberg kon scoren, 2-5.
  Nu was het weer de beurt aan RKUVC. Via rechts kwam de bal bij Vayro die richting de 16 liep en tegendraads inschoot, 2-6. Goed bekeken en knap uitgevoerd. Het slotakkoord was nog voor Hulsberg. In de laatste seconde maakte ze 3-6.

  Een mooi begin van deze laatste fase van deze competitie, ga zo door.

  De Leiders Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesley Kraus