• 17 sept 2022 RKUVC 14-1 – RKHSV 14-1: 2-0 (0-0)

  18 sep 2022 Dala
 • Het seizoen begon met het RKUVC Henk Kuypers Jeugdtoernooi. Dit waren de opstartwedstrijdjes voor het nieuwe seizoen en waren er matige resultaten. De start van het seizoen begon een week later dan gepland. De eerste wedstrijd in fase 1 seizoen 2022-2023 (Zwaluwen bekertoernooi KNVB) werd door Passart afgelast, omdat ze geen team bij elkaar kregen.

  Afgelopen zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen RKHSV op het programma. De JO14 is door hun goede resultaten uit vorig seizoen nu in de 2e klasse ingedeeld. Eens kijken hoe ze hier uit de voeten kunnen. Dit seizoen is de JO14 uitgebreid met 2 speler uit Meerssen, met Patriz en Jurre. Veel speelplezier gewenst.
  De wedstrijd ging door een gebeurtenis in de wedstrijd ervoor pas een uur later van start. De keepster van het meisjesteam van vv Hebes moest wachten op de ambulance.

  UVC speelde de 1ste helft voornamelijk op de helft van Heughem. Er waren voldoende mogelijkheden maar de bal ging er niet in.

  Rust 0-0

  De tweede helft verliep hetzelfde als eerste in de helft, totdat het ging regenen. Toe kwam de 1-0, door Jurre. En even later maakte we ook de 2-0 door Yu. Of het door de regen kwam weten we niet. We denken dat na de vele mogelijkheden eerder dat het uiteindelijk eens tijd was om de bal in het doel te krijgen en dat lukte. Dit was voldoende om de 3 punten binnen te halen.

  Ga zo verder.

  De Leiders