• 19 feb.: Geleen-Zuid JO13-1 - RKUVC JO13-1: 2-6 (1-1)

  20 feb 2022 Dala
 • Vorige wedstrijd wisten we met 6-1 te winnen van Alfa Sport JO13-1. Een mooie wedstrijd waarin de kwaliteiten van deze groep met mooi opgezette aanvallen en als team spelen goed zichtbaar was. Dat biedt mogelijkheden voor de toekomst.

  RKUVC startte sterker dan Geleen-Zuid aan de wedstrijd. En dat nog wel met flinke tegenwind. We speelden voornamelijk op hun helft. Geleen zagen we nauwelijk bij onze keeper. Echter die ene keer dat de wind hun het voordeel gaf en onze mannen waren daardoor verrast en Geleen kon scoren, 1-0
  RKUVC bleef tegen de wind en de spelers van Geleen-Zuid knokken en leverde de gelijkmaker op. Een mooie aanval op rechts, waarbij Dario kon voorzetten op Djaro die deze fraai in het doel wist te krijgen. De 1-1 voor rust was dik verdiend.
  Rust 1-1
  2e helft kregen wij de wind mee. Met hetzelfde spelbeeld als de 1e helft, druk op hun doel wisten we al snel te scoren, door Vayro werd het 1-2. Niet veel later moesten we toch weer een tegendoelpunt ontvangen. Helaas een hoge bal van Geleen-Zuid waarbij onze keeper mis greep, 2-2.
  Een tijd van aanzette door RKUVC brak aan, maar zonder schoten op doel. Gelukkig kwamen in het laatste deel van de wedstrijd wel de verdiende doelpunten om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Dit begon met een mooi doelpunt van Jordy 2-3 en niet veel later door Milan 2-4.
  De 2-5 was een aanval uit het boekje. Van achteruit. Een keer raken en over 4 spelers en Yu mocht dat ook nog eens fraai afmaken, 2-5. Als sluitstuk scoorde Jordy de 2-6.

  Met deze winst is de JO-13 kampioen van de 3e fase deze competitie kampioen. Gefeliciteerd en ben trots op jezelf en je team!

  Nu weer wachten waar we ingedeeld worden voor de 4e fase. Alle spelers maken een goede ontwikkeling door en groeit ieder voor zich en hierdoor het team.

  De Leiders Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesley Kraus