• 19 mrt.: RKUVC JO13-1 – Kerkrade West JO13-3: 5-0 (2-0)

  19 mrt 2022 Dala
 • Op het laatste moment hadden we nog enkele afmeldingen. Hierdoor kregen we hulp van Louis en Mitch van de JO15 en Djaro van de JO11.

  Afgelopen zaterdag stond er een flinke wind dwars over het hoofdveld.

  Binnen 5 min. was het al raak voor RKUVC. Het eerste schot op doel door Robin ging binnen, 1-0. Daarna hadden we een aantal goede aanvallen, maar het 2e doelpunt kwam nog niet.
  Even later een goede aanval. Via een mooie pass van Mitch diep op Yaro die zijn speler uitkapte en de bal vanuit de achterlijn teruggaf aan Mitch. Hij kon vervolgens de 2-0 maken.

  Rust 2-0

  De 2e helft voetbalde we iets tegen de wind in. Het duurde even om met zijn allen de manier te vinden hiermee om te gaan. Maar dat lukte.
  Een aanval door het midden. Er werd goed en snel gecombineerd. De bal kwam bij Djaro terecht, die schoot. Het schot werd gekeerd , maar Vayro schoot de rebound binnen, 3-0.
  Weer later kreeg Mitch de bal op het middenveld. Hetzelfde als in de eerste helft een diepe pass op Yaro, die via rechts de 16m in ging en nu zelf scoorde, 4-0. Het slotakkoord was ook voor ons. Vanuit een hoekschop scoorde Robin zijn 2e, 5-0. Dit was ook de eindstand, Kerkrade West had niets in te brengen die dag.

  Een goede wedstrijd, 2 gespeeld 2x gewonnen. Ga zo door mannen. Een woord van dank aan de goed fluitende scheidsrechter Marius.

  De Leiders Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesley Kraus