• 1e competitiewedstrijd RKUVC JO13-1 2e fase

  6 nov 2021 Dala
 • 6 nov.: Hulsberg Jo13-1 - RKUVC JO13-1: 0-2 (1-3)

  De start van de 2e fase competitie in de 3e klasse van onze JO13-1 startte tegen Hulsberg die in fase 1 in de 4e klasse al hun wedstrijden had gewonnen.

  Fijn dat we Yu, na een blessure, weer bij een wedstrijd konden laten meespelen.

  In eerste minuten waren we gelijk dominant. Bij onze eerste de beste aanval over rechts was het raak. Een dieptepass van Ties op maat richting Yaro die vervolgens de achterlijn opzocht en met een goede voorzet Jordy bediende. Die op zijn beurt met een halve volley scoorde, 0-1. Een aanval uit het boekje en prachtig gescoord.
  Na 10 min. onderschepten we de bal op middenveld en gingen dit keer via links ten aanval. Gevolgd door een goede voorzet van Finn op Dario die de bal tegendraads raak schoot, 0-2. Ook weer een mooie aanval via meerdere spelers, knap gedaan.
  De rest van de 1e helft gaf RKUVC geen kansen weg en had het betere van het spel. We hadden enkele goede aanvallen en kansen maar tot een volgend doelpunt kwam het jammerlijk nog niet.

  Rust 0-2

  In de 2e helft ging RKUVC goed georganiseerd en samenspelend verder. Een hele tijd had RKUVC het betere van het spel en kon Hulsberg alleen maar onze aanvallen tegenhouden. Het duurde een hele tijd voordat RKUVC zich beloonde om de voorsprong uit te breiden. Na een genomen hoekschop werd er door Hulsberg niet goed uitverdedigd en kon Jordy de bal onderscheppen en richting keeper. Hij wist mooi beheerst met een geplaatst schot de keeper voorbij te gaan, 0-3. Niet veel later een aanval die Alexander op de paal schoot, jammer kerel.

  Op het laatst en een van de weinige keren dat Hulsberg bij ons doel kwam maakte ze daar gebruik van en wisten ze tegen te scoren, 1-3. Mooi resultaat en voor Hulsberg de eerste verlieswedstrijd dit seizoen.

  Complimenten voor het goede en verzorgde spel dat jullie als team samen hebben laten zien. Ga zo verder. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning.

  De Leiders Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesley Kraus