• 3e competitiewedstrijd RKUVC JO13-1 3e klasse

  25 sep 2021 Dala
 • 25 sept.: RKUVC JO13-1 – de Leeuw JO13-1: 7-1 (3-0)

  Waar we vorige week nog maar 1 wissel hadden en hierdoor richting einde van de wedstrijd door vermoeidheid niet veel meer konden inbrengen, hadden we afgelopen zaterdag 4 wissels. Nagenoeg compleet begonnen we aan deze wedstrijd. Doordat de MO15 was afgelast deed Fenne weer eens bij haar oude team mee.
  Na 1x gelijkspel en jammerlijk 1 verlies partij waren de spelers van plan met beter resultaat van het veld te gaan. In het begin was het nog zoeken naar het doel van de Leeuw. Het spel zag er weer verzorgd uit en de toeschouwers zagen weer een samen spelend team op het veld. Dat gaf hoop in een goed resultaat. Pas na 15 min. spelen wisten we het openingsdoelpunt te maken. Vanuit een hoekschop wist Yu de bal in het doel te koppen, 1-0. Niet veel later ging Milan vanuit eigen helft er van door en wist ook nog de keeper te passeren en maakte de 2-0.
  Gevolgd door een goede aanval via rechts kwam de bal via de lat terug in het veld en Finn lette goed op en de 3-0 binnen koppen.
  Rust 3-0
  In de 2e helft gingen onze mannen door, weer vanuit een hoekschop konden we scoren, dit keer was het Jordy die de bal tegen het net raak schoot, 4-0.
  Waar de Leeuw in de eerste helft de enkele uitbraken die ze hadden niet tot een doelpunt wisten te verzilveren, lukte dan nu wel en kregen we een tegendoelpunt te verwerken, 4-1. Maar RKUVC liet zich niet van de wijs brengen en ging met het verzorgde combinatie voetbal verder. Enkele mooie aanvallen werden helaas niet tot doelpunt gemaakt. Telkens werd weer opnieuw opgebouwd, dit keer via Milan en hij wist ook te scoren, 5-1. Niet veel later ging Milan op links goed door en werd hij door een speler dicht bij de achterlijn gevloerd. Hij zette zelf aan voor de vrije schop en draaide de bal mooi over de keeper in de verre hoek, 6-1. De laatste 10 min. waren iets rommelig, mede ook door het kunnen wisselen. Het sluitstuk van de wedstrijd was voor Bence, die zich niet bedacht toen hij een bal voor de voeten kreeg. Van ver schoot hij hoog richting doel, een stuit voor de keeper en de bal ging over de keeper het doel in, in de laatste seconde stond de 7-1 op het scorebord. Top gedaan jongens en Fenne. Ook de spelers die niet voorkomen in dit verslag hebben hun bijdrage geleverd in deze mooie overwinning, top gedaan allemaal.
  Ook dank aan de geleende scheidsrechter Roger Thijssen en grensrechter Fred Eijbersen van de MO15. Goed gedaan, fair de wedstrijd geleid.

  De Leiders
  Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesly Kraus