• 4e competitiewedstrijd RKUVC JO13-1 3e klasse fase 2

  5 dec 2021 Dala
 • 4 dec.: RKUVC JO13-1 – Haslou JO13-2: 6-5 (3-3)

  De eerste 5 min. van de wedstrijd was het van beide kanten aftasten. Zoals dat vaker ging dit seizoen was de eerste goede kans voor ons. Een mooi bekeken voorzet van Yaro op Dario die vrij voor keeper kwam. Helaas leverde dit nog geen doelpunt op. Binnen de eerste 10min. een 2e goede aanval en werd door Jordy gescoord, 1-0. Een minuut later weer een kans voor Jordy, maar die ging over. Het zag in die fase zeer goed uit en was succesvol. Niet veel later kreeg Haslou de bal in hun 16 niet weg en Yaro wist slim hiervan gebruik te maken en schoot knap binnen, 2-0. Vanaf die aftrap, door Haslou, pikte Djyaro de bal op en kon vrij doorlopen en met een afstandsschot schoot hij schitterend binnen, 3-0. Djyaro wederom dank om ons uit te helpen. Het eerste wapenfeit van Haslou was een vrije schop. Een mooie redding van Demyan voorkwam toen nog een tegendoelpunt.
  Haslou wisselde 3 spelers tegelijk. Dat bleek beter te gaan voor Haslou en leverde hun een doelpunt op. Een speler kwam helemaal vrij voor ons doel en de keeper dekte niet de hoek, 3-1. Vanaf toen waren we de grip op Halsou kwijt. Onze spelers lieten ze te makkelijk voorbij gaan. Hierdoor werd het 3-2. We waren even de kluts kwijt. Daarna ook nog de 3-3. Wat gebeurde er toch, zonde.

  Rust 3-3

  Haslou ging in 2e helft verder. RKUVC had nog steeds geen grip erop. De grootste speler van hen kon vrij doorlopen en in een hoekje inschuiven, 3-4. We moesten uit een ander vaatje gaan tappen. Gelukkig bood een hoekschop ons weer de aansluiting. Finn scoorde daaruit de 4-4. Niet veel later schoot Milan prachtig de 5-4 raak. Medespelers riepen schiet eens en dat deed hij succesvol.
  De strijdlust om te winnen was er weer. Zeer goed doorgaan van Yaro beloonde hij met een doelpunt. Een bekeken puntertje bracht het team de 6-4.Toch kwam er een tegenstoot van Haslou, 6-5. Het werd nog spannend in dit doelpuntenfestijn. De leiders haalde spits Djyaro eruit en bracht een extra verdediger erin om de winst veilig te stellen en dat lukte.
  We bedanken Vincent (scheidsrechter) en Rob (grensrechter) voor het uitstekend leiden van deze wedstrijd. Spelers proficiat met deze winst.

  De Leiders