• 4e competitiewedstrijd RKUVC JO17-1 2e klasse

  17 okt 2021 Dala
 • 16 okt.: St. Born/UBC’09 JO17-1 - RKUVC JO17-1: 5-1 (2-0)

  De tegenstander van afgelopen zaterdag was geen onbekende. In de eerste bekerronde waren we al eens te gast in Buchten. Toen met een scheidsrechter die de wedstrijd niet in de hand had. 2 strijdende ploegen die sterk aan elkaar gewaagt waren. Die na 80min. met een gelijkspel naar de strafschoppen gingen, waar RKUVC als de winnaar van het veld ging.

  Wat begon RKUVC weer slecht aan de wedstrijd. Dat was in afgelopen wedstrijden wel eens vaker voorgekomen. Dat we niet direct geconcentreerd aan de wedstrijd startte. Dit keer kregen we ook weer in de eerste paar minuten een tegen doelpunt te incasseren. Niet goed uitverdedigen en de bal kwam via kluts voor de voeten van HBC speler die de bal eenvoudig in het open doel kon schuiven, 1-0. Zoals vaker kreeg RKUVC ook weer kansen om het goed te maken. Ook dit keer hadden we 2 kansen op gelijkmaker, maar wisten ze voorin niet te scoren. De rest van de 1e helft was het veel verdedigen en keeperswerk aan onze zijde. Hier stond onze verdediging haar mannetje, met in het bijzonder de uitstekend keepende Jarno. Door goed ingrijpen van hem voorkwam erger. In de laatste minuut van eerste helft werd vanuit een hoekschop de bal niet goed weggewerkt en een UBC speler lobte de bal omhoog en zowel de keeper als Tycho wisten het doelpunt niet te voorkomen, 2-0, zeer spijtig.

  Rust 2-0

  We kwamen fris uit de kleedruimte. Ondanks de achterstand herpakte we ons en speelden we geen slechte 2e helft. Maar zoals de andere wedstrijden zijn de tegenstanders sneller, slimmer en beter in de afwerking. De 3-0 viel na gerommel voor ons doel, waarbij HBC de gelukkigste was. Daarna brak er iets en was het scoreverloop, 4-0, 5-0 en uiteindelijk 5-1. Waarbij ons doelpunt ook door een HBC speler werd gemaakt.

  Wederom dank aan Viggo en dit keer ook Louis van JO15 om ons uit te helpen. Waarbij gezegd moet worden dat Louis als 13-jarige tegen enkele 17 jarige stond te spelen. Knap gedaan.

  Geef de moed niet op, we hebben een jong team. We leren veel en we zien goede dingen op het veld.

  De leiders: Marcel vd Coelen / Mick Reneerkens / Jules Ubachs / Roger Thijssen / Eric Ramakers