• 5 mrt.: Oefenwedstrijd Scharn JO13-2 - RKUVC JO13-1: 1-5 (1-1)

  6 mrt 2022 Dala
 • Wat was het een prachtig voetbalweer. En de meegereisde ouders konden vanaf het hoge terras voor de kantine, genietend van de zon naar onze wedstrijd kijken. De eerste minuten was het een gelijk opgaande wedstrijd. De beste kans op een openingsdoelpunt was voor onze mannen. Met eerst enkele goed en gevaarlijke corners, kwam uiteindelijk een schot op de lat.
  RKUVC bleef op de helft van Scharn voetballen en creƫerde kans na kans. De vele schoten die daaruit kwamen gingen recht op hun keeper af. Wat een zonde van al dat werk. Het vizier moest beter afgesteld worden.
  Scharn kwam 1 x bij ons doel, vanuit een indraaiende corner ging de bal via onze keeper erin, 1-0. Dat was even een domper na al ons aanvallende werk.
  Gelukkig kwam gelijk vanuit die aftrap van ons eindelijk ons doepunt. Een kopbal van Robin, 1-1. We hadden met rust een aantal doelpunten voor mogen staan.

  Rust 1-1

  De 2e helft startte voor ons moeizaam en rommelig, dat bood de mogelijkheid aan Scharn dat zijn iets meer konden gaan voetballen. Gelukkig duurde dat niet lang, Mitch scoorde voor ons de, 1-2. Vlak daarna was het weer raak voor ons, via een voorzet van Milan duwde dit keer Jordy binnen, 1-3. Vanuit een andere aanval werd Milan in de 16m gevloerd en kregen we een penalty. Deze mocht Mitch benutten, 1-4. Weer even later een solo van Mitch die hij ook afrondde, 1-5.

  Een mooie oefenpot waarbij dank voor het meedoen van onze gastspelers Louis en Mitch van de JO15, die nog de leeftijd hebben om bij de JO13 te mogen spelen!

  Op naar de volgende competitiefase, de 4e en laatste fase van dit seizoen.
  De voorgaande fases in de 3e klasse eindigde we: 1e fase 5e, 2e fase 3e en de 3e fase werden we 1e (fase kampioen). Kijken hoe we de laatste en langste fase stand houden. Veel plezier en succes allemaal.

  De Leiders Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesley Kraus