• 5e competitiewedstrijd JO13-1 14 oktober 2021

  15 okt 2021 Dala
 • 14 okt.: RKUVC JO13-1 – Caesar JO13-01: 6-1 (4-0)

  Dit keer speelde onze mannen een avond-licht-wedstrijd. Een inhaalwedstrijd tegen onze buren uit Beek, Caesar. Er stond best wel wat publiek, ouders, grootouders en anderen die naar de wedstrijd waren komen kijken. Blijf dat doen, top.
  RKUVC kwam na enkele aftastende minuten al op voorsprong. Vanuit het midden zag Yaro Jordy vrijlopen en gaf een goed steekballetje op maat aan hem. Waarop Jordy met een mooie boogbal het doel wist te raken. Mooie aanval door het midden, 1-0. Dit beloofde veel voor deze wedstrijd. Vanaf toen kwamen meer aanvallen richting het doel van Caesar. Caesar had vooral moeite met zichzelf, spelers onderling en kwam niet goed weg van hun doel. Dit was ook een verdienste van onze mannen door het goed samen vastzetten. Caesar wilden van achteruit opbouwen, maar dat mislukte. Jordy was er als de kippen bij en maakte dankbaar gebruik hiervan en scoorde de 2-0. Niet veel later gevolgd door een corner, genomen door Milan, die vervolgens door Djyaro richting doel werd gekopt. De bal werd nog van richting veranderd door een speler van Caesar en ging zo het doel in, 3-0. De 4-0 kwam van Milan, een goed afstandsschot waar de keeper enige moeite mee had. Eerst dacht de keeper nog de bal tegen te hebben gehouden, maar kwam vervolgens op zijn rug terecht en ging zo het doel in.

  Rust 4-0

  Na een verdiende rust bracht Caesar enige onrust voor ons doel. Dat was opletten geblazen, maar gelukkig kwamen we er goed uit. Gelijk kwam er een flitsende rush van Yaro en een strakke voorzet die door Caesar tot een hoekschop werd gemaakt. Wat een mooie actie! Vanuit die spelonderbreking kreeg Milan twee kansen. De 2e corner die van zijn voet kwam was een mooie inswinger, 5-0.
  Yaro was op de rechterkant goed op dreef, rush na rush richting achterlijn of het doel, gevolgd met voorzetten of schoten op doel. De fraaiste aanval van de avond was weer goed doorgaan op snelheid van Yaro, die de bal met een voorzet bij de 2e paal kreeg waar Jordy goed positie koos en mooi kon inkoppen, 6-0. Puike aanval. En een hattrick voor Jordy!
  Onze verdediging, onder leiding van Pim, had op enkele uitbraken van Caesar na niet veel te doen en vrijwel alles onder controle. Toch zag een Caesar speler de kans om van hun akelige 0-stand af te komen. Het was ze gegund en met onze ruime voorsprong zagen wij ook geen gevaar meer, 6-1.

  Jongens en dame, we hadden genoten. Houdt dit niveau, de mooi individuele acties en het goede samenspel vast. Complimenten aan iedereen. Djyaro en Fenne dank voor het uithelpen.

  De Leiders Kenneth Gielen / Dennis Theunissen / Wesley Kraus