• Derby als oefenwedstrijd

    20 sep 2021 Colin
  • Op woensdag 15 september speelde de JO15-1 van RKUVC een vriendschappelijke derby tegen de JO15 van SV meerssen . De wedstrijd vond plaats in Meerssen.
    Toen de wedstrijd begon toonde beide ploegen veel inzet maar dat veranderde al snel. Door een geweldig schot van buiten de zestien door Jordy werd het 0-1. Meerssen liet de kopjes al hangen en RKUVC bleef hun eigen spelletje spelen. Niet veel later kwam Jordy weer met een spectaculair schot van buiten de zestien waardoor het 0-2 stond. Beide ploegen werden vermoeider en daarom bleef de stand op 0-2 bij rust. In de tweede helft hield Meerssen de kopjes omhoog waardoor er weinig kansen kwamen van beide ploegen; totdat RKUVC een aanval creërde waarbij Yowi de centrale verdediger van RKUVC mee naar voren ging, een duel tussen Yowi en de rechts-back van SV Meerssen liep niet goed af…..
    Yowi viel verkeerd waardoor hij nu zijn sleutelbeen heeft gebroken en ongeveer 4 weken uit het spel ligt. Yowi werd gewisseld en de wedstrijd ging verder. Aan beide kanten werd goed gespeeld waardoor er geen goal viel. De wedstrijd was afgelopen met een eindstand van 0-2 voor RKUVC.

    Wij wensen Yowi veel sterkte en beterschap en hopelijke is hij snel weer de oude.