• Henny Heuts nieuwe trainer RKUVC

  13 feb 2023 Beheerder
 • Met ingang van het nieuwe seizoen zal Henny Heuts de nieuwe trainer zijn bij RKUVC.

  Henny is 55 jaar en een echt voetbaldier. Zo trainde hij dit lopende seizoen vv Born, maar is inmiddels ook al 11 jaar trainer bij MVV. Dit seizoen heeft hij de talenten van O18 onder zijn hoede. 
  In het verleden heeft hij o.a BSV Limburgia (kampioen 2e klasse) en FC Geleen-zuid (promotie naar 2e klasse) onder zijn hoede gehad. Bij Geleen-zuid volgde hij destijds Maarten van Lieshout op. En deze situatie herhaalt zich dus dit jaar opnieuw, hoe toevallig kan het zijn.
  Henny voetbalde zelf o.a bij vv Caesar en is ook woonachtig in Beek, en is o.a in het bezit van de UEFA A licentie en Allround fysiek/hersteltrainer.
  Maarten van Lieshout, die op dit moment nog zijn uiterste best doet om met de huidige selectie van RKUVC zo goed mogelijk af te sluiten, is daarmee goed bezig, getuige de huidige 3e plaats in 4A. Dat tekent Maarten, en RKUVC wenst hem dan ook al bij voorbaat veel succes toe in zijn verdere carrière.

  Uiteraard wensen we ook Henny van harte welkom en veel succes toe in zijn trainersperiode bij RKUVC.

  Henny Heuts (midden) tekent het contract dat hem volgend seizoen verbindt aan RKUVC Ulestraten. Voorzitter Hugo Molling (links) en teammanager Paul Booten (rechts) zijn tevreden getuigen.