• Miel Hendriks

  Miel Hendriks.

  Vandaag heeft ons het trieste bericht bereikt, dat onze rasechte UVC-er Miel Hendriks is overleden. Miel was altijd op het voetbalveld te vinden om jong en oud aan te moedigen en heeft zijn hele leven een steentje bijgedragen aan onze club. Zo was hij jarenlang jeugdleider en een van de grote kartrekkers van “het Engeland comité”. Ook was hij altijd bereid om tijd vrij te maken indien er geklust moest worden.

  Miel we gaan je missen. Wij wensen Paula, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe de komende periode, namen de gehele RKUVC familie.

 • Hay Maas

  Dinsdag 24 oktober l.heeft ons het trieste nieuws bereikt dat Harrie Maas is overleden. Harrie, ook wel Hay genoemd was een geliefd persoon binnen Rkuvc en al jaren trouw lid van onze vereniging. Als echte liefhebber van Ulestraten heeft hij veel bijgedragen aan onze club. Jaren lang leider, grensrechter en verzorger van Rkuvc1 heeft hij ook de glorietijden in de jaren 80 meegemaakt. Daarnaast heeft hij jarenlang als bestuurder gefungeerd en enkele jaren de voorzitters hamers gehanteerd. Na zijn actieve carriere was hij nog wekelijks te zien op het voetbalveld. Wij wensen familie, vrienden en bekenden veel sterkte met het verwerken van dit verlies

 • Math Janssen

  Math Janssen,

  Leden en bestuur van RKUVC willen hun medeleven betuigen bij het overlijden van dhr. Math Janssen.

  Zaterdag 8 April bereikte ons het droevige nieuws dat ons erelid Math Janssen rustig is ingeslapen. Een UVC-er in hart en nieren heeft ons op 74-jarige leeftijd verlaten. Waardig heeft hij afgelopen jaren zijn ziekte gedragen, maar ondanks zijn wilskracht heeft hij deze niet kunnen overwinnen.

  Math ontzettend bedankt voor de vele uren en passie welke jij jaren in onze club hebt gestoken.

  Wij wensen Zus, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden namens de gehele RKUVC familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

   

 • Jan Huiskamp

  Afgelopen zondag hebben wij het enorm trieste bericht ontvangen dat Jan Huiskamp plotseling is overleden.
  Normaal is Jan altijd ruim op tijd op het voetbalveld als zijn geliefde 1ste elftal een wedstrijd moet spelen. Dit was zondag dus anders en nadat er hulp was ingeschakeld bleek Jan thuis te zijn gestorven.
  Als RKUVC verliezen wij een bijzonder persoon, een eenling met een speciaal UVC hart. Jarenlang was Jan verbonden aan RKUVC en heeft hij diverse rollen vervuld, zowel binnen als buiten het bestuur. De rode draad van zijn activiteiten lag altijd op het gebied van wedstrijdzaken en bijbehorende administratie.
  Zo is hij jarenlang wedstrijdsecretaris geweest van zowel de jeugd als de senioren en jarenlang administratieve teammanager van ons eerste team. Hij verzorgde dit altijd tot in de perfectie en wees ook anderen op zaken die niet klopten. Een behulpzaam persoon die gevraagd en ongevraagd hulp aan bood.
  Zelfs de laatste jaren, waar hij vanwege zijn gezondheid een beperkt gezichtsvermogen had, bleef hij scheidsrechters ontvangen, lijstjes bijhouden, trainers ondersteunen en voor vele mensen in het dorp de belastingformulieren invullen. 

  Jan, we gaan je enorm missen op ons voetbalveld, rust zacht en doe de groeten aan alle RKUVC’ers die je zijn voorgegaan

 • Harrison Teed

  RKUVC is in diepe rouw na het ontvangen van het bericht dat de zieke Harrison zijn strijd heeft moeten staken en is ingeslapen. Woorden schieten tekort bij dit soort berichten. 
  RKUVC wil van deze plaats zijn ouders en de rest van de familie enorm veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies. Harrison was, is, en blijft voor altijd UVC-er, en zal in de harten van velen doorleven.
  We wensen ook zijn eigen team O13 heel veel sterkte met het verlies van hun kameraad.

 • Jos Ubachs

  Afgelopen week heeft ons het trieste bericht bereikt dat Jos Ubachs op veel te vroege leeftijd, na een zeer korte ziekteperiode, is overleden.
  Van jongs af aan is Jos lid en betrokken geweest bij RKUVC. Als speler stond hij in de verdediging van het team altijd zijn mannetje en zorgde hij ervoor dat hij zijn kennis en inzicht van het spel, zowel in als buiten het veld, deed overdragen aan o.a. de jeugdigen. Want al snel werd hij, na zijn actieve voetbalcarrière, jeugdleider van de oudste jeugdspelers. Verdedigen was zijn passie, dit resulteerde ook in verregaande interesse om keepers te trainen en te begeleiden. Zowel binnen als buiten RKUVC heeft hij dit jaren voor zijn rekening genomen en heeft hij keepers beter laten presteren. Nadat lichamelijke klachten het trainen op het veld moeilijker maakten, bleef Jos nog steeds actief als leider/begeleider van de diverse teams en hij stond diverse clubs bij met wijze raad. Kenmerkend was zijn betrokkenheid en altijd goede wil om de club zo goed mogelijk te laten presteren. Nog geen 3 weken geleden hebben we tijdens de thuiswedstrijd van RKUVC Jos voor de laatste keer bij ons op het voetbalveld gezien, maar hij zal nog lang in ons geheugen blijven als UVC’er in hart en nieren. Wij wensen Rosan en Boy heel veel sterkte toe komende periode om dit ondragelijke verlies te verwerken. Jos, namens RKUVC bedankt voor je inzet alle jaren!