• Afgelopen zondag hebben wij het enorm trieste bericht ontvangen dat Jan Huiskamp plotseling is overleden.
    Normaal is Jan altijd ruim op tijd op het voetbalveld als zijn geliefde 1ste elftal een wedstrijd moet spelen. Dit was zondag dus anders en nadat er hulp was ingeschakeld bleek Jan thuis te zijn gestorven.
    Als RKUVC verliezen wij een bijzonder persoon, een eenling met een speciaal UVC hart. Jarenlang was Jan verbonden aan RKUVC en heeft hij diverse rollen vervuld, zowel binnen als buiten het bestuur. De rode draad van zijn activiteiten lag altijd op het gebied van wedstrijdzaken en bijbehorende administratie.
    Zo is hij jarenlang wedstrijdsecretaris geweest van zowel de jeugd als de senioren en jarenlang administratieve teammanager van ons eerste team. Hij verzorgde dit altijd tot in de perfectie en wees ook anderen op zaken die niet klopten. Een behulpzaam persoon die gevraagd en ongevraagd hulp aan bood.
    Zelfs de laatste jaren, waar hij vanwege zijn gezondheid een beperkt gezichtsvermogen had, bleef hij scheidsrechters ontvangen, lijstjes bijhouden, trainers ondersteunen en voor vele mensen in het dorp de belastingformulieren invullen. 

    Jan, we gaan je enorm missen op ons voetbalveld, rust zacht en doe de groeten aan alle RKUVC’ers die je zijn voorgegaan