• We begonnen de wedstrijd stroef. In de eerste minuut kwamen we al bijna 1-0 achter, maar Mike stond goed op te letten. Daarna ging het bij ons beter lopen en gingen wij in de aanval. Jordy maakte de 0-1 met een mooi lobje over de keeper.
    VV Sittard probeerde daarna de 1-1 te maken, maar ze schoten de hele tijd naast of de schoten werden tegen gehouden. Het was bijna rust en wij gingen weer meer aanvallen. Jordy schoot nog eens van ver, waarop de keeper over de bal dook, 0-2 en rust.
    Na de rust ging de tegenstander wat beter voetballen en daardoor viel de 1-2. Wij lieten onze kop niet hangen en gingen op zoek naar de 1-3. Na een heel harde overtreding kregen wij een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De vrije trap werd mooi voorgegeven en Yowi stond op de juiste plek en maakte de 1-3. Omdat de tegenstander op dat moment erg veel overtredingen maakte en commentaar op de scheidsrechter had, speelden wij 10 minuten met een mannetje meer. Daardoor bleven wij veel in de aanval en uiteindelijk kreeg Jarno de bal voor zijn voeten en maakte de 1-4. Vijf minuten voor tijd maakte Sittard nog de 2-4, maar hadden ze niet meer genoeg tijd om er nog meer te maken.
    We speelden allemaal een hele goede wedstrijd. Voorin waren Mitch, Colin, Jordy en Floris vaak gevaarlijk. Op het middenveld werd goed samen gespeeld door Bram, Samuel, Viggo en Timo. En achterin werd goed verdedigd door Yowi, Louis, Niels en Jarno. Mike keepte zoals altijd ook weer goed.