• Vandaag speelden we de uitgestelde wedstrijd van 11 mei, uit en tegen Woander Forest.

  We waren op tijd vertrokken en zodoende konden we een goede warming-up afwerken. Omdat er officieel geen uitslagen / stand door de KNVB wordt bijgehouden, weet je nooit hoe sterk de tegenstander is. Echter bij het praatje voor de wedstrijd tussen de leiders werd duidelijk dat dit een sterke tegenstander was welke bijna al hun wedstrijden gewonnen had. We waren dus gewaarschuwd.

  Er werd van begin af aan aandacht en goede inzet gevraagd, maar de 1e 10 minuten waren we te veel onder de indruk van het goede spel van onze tegenstander. Wij gaven helaas niet thuis, waardoor zij door goed samenspel uitliepen naar een 3-0 voorsprong na het eerste kwart.

  Tijdens de break tussen het eerste en tweede kwart werd door de trainer duidelijk gemaakt dat we altijd moeten durven voetballen en samenspelen, want dat zit er echt wel in.

  Dit namen onze matadoren dan ook ter harte en de volgende kwarten was er een heel ander RKUVC te zien. In het tweede kwart maakten we via Wes 3-1 en maakte Woander Forest ook nog een doelpunt. 4-1 en Rust + Ranja.
  De kids zagen ook in dat we met een goede wedstrijdinstelling niet kansloos waren en gingen na rust dan ook verder met hun tomeloze inzet en goed samenspel.
  Over en weer waren er wat kansen maar er werd niet gescoord in het 3e kwart, mede door goed keeperswerk van allebei de teams.

  Ook in het vierde en laatste kwart was het een leuke wedstrijd om naar te kijken en waren we zeker gelijkwaardig aan deze sterke tegenstander. Woander Forest maakte nog via een afstandschot de 5-1 en toen zat onze laatste wedstrijd erop.

  Jongens, meisjes, het hele seizoen hebben jullie heel goed jullie best gedaan, wat zelfs ervoor heeft gezorgd dat we in de 2e fase van de competitie kampioen werden.
  Daarna speelden we in de 2e klasse en kwamen we ook tegen sterkere tegenstanders. Ook in deze klasse hebben we ons goed mannetje gestaan en goede wedstrijden gespeeld met genoeg overwinningen.

  Er wordt heel goed samengespeeld en voor elkaar gewerkt om een goed resultaat neer te zetten. Super.

  De trainers zijn trots op de vooruitgang die jullie gemaakt hebben gedurende het seizoen! Petje Af!!

  We spelen nog 1 toernooi (2 juni in RKHSV) en dat zit het seizoen er helaas alweer op. We willen onze keepster Imke bedanken, zij stopt helaas met voetballen. Imke, bedankt en veel succes met ijshockey.

  Het doelpunt deze week werd gescoord door : Wes
  We speelden met : Imke, Ashley, Ben, Wes, Timo, Dex en Christian-Alexander