• Enkele weken geleden heeft het bestuur van RKUVC Math Janssen benoemd tot ere lid van onze club. Math is inmiddels al meer dan 40 jaar lid van RKUVC en heeft in deze periode diverse rollen vervuld.

  Hij is begonnen als jeugdleider bij onze club, maar al snel bleek dat Math zich geroepen voelde om toe te treden tot het (jeugd) bestuur. Met al zijn kennis en ervaring uit de financiële wereld heeft hij niet alleen bijdrage geleverd aan een goed financieel huishoudboekje van de voetbalclub, maar ook van het contact- en informatieblad Ulestraten waar hij al jarenlang de financiële administratie van voert. 
   
  Na zijn werkzame periode bij Brouwerij de Leeuw heeft Math als vrijwilliger steeds meer taken op zich genomen binnen de club. Een van de belangrijkste afgelopen jaren is de taak als kantinebeheerder en manusje van alles op het sportcomplex. Of het nu gaat om het trekken van lijnen, poetsen van lokalen of het openen van de poort om de container te laten legen, Math is altijd op tijd ter plaatse. 
  Natuurlijk maakt hij altijd tijd om met Zus een wandeling te maken en periodiek vakantie te vieren, alleen deze werden wel altijd gepland in periodes waar er weinig activiteiten waren op het voetbalveld. 
   
  We kunnen wel stellen dat Math een enorme bijdrage heeft geleverd aan RKUVC en we zijn er ook van overtuigd dat hij een waardig erelid van
  RKUVC is en zal zijn. Helaas is Math genoodzaakt om vanwege gezondheidsredenen afstand te gaan doen van al zijn taken binnen RKUVC, maar we zullen komende tijd nog stevig gebruik maken van de mogelijkheid tot kennisoverdracht. 
   
  Mede namens alle leden, vrijwilligers en sponsoren, hartstikke bedankt voor je inzet en bevlogenheid bij de club en contact- en informatieblad. We wensen je, ondanks de wisselende vooruitzichten toch nog vele gelukkige momenten en geniet van alles wat je lief is!