• De 1e wedstrijd van deze competitie speelde RKUVC uit bij Keer. De bekercompetitie had ons goed gedaan, want er werd maar liefst 3x gewonnen. De 2e ronde is dus bereikt en daar hebben we een vrijlot getrokken.

  Maar nu dus de competitie. Eindelijk weer voor het echie een wedstrijd. Veel supporters uit Ulestratren die ook de weg hadden gevonden naar het sportpark in Keer.
  Vanaf de 1e minuut een fel UVC en dat resulteerde al vrij snel in een 0-1 door Paul Schröders, die een afgemeten voorzet keihard binnenkopte.
  En even later een mooie aanval van achteruit waarbij de Mick Reneerkens van zijn snelheid kon genieten en hij plaatste uiteindelijk heel knap de bal achter de weifelende Wintjens, de doelman van Keer met eredivisie-ervaring. UVC dacht op rozen te zitten, maar had buiten de veerkracht van Keer gerekend.
  Vlak voor rust werd de druk nog meer opgevoerd nadat Pascal helaas net niet aan de bal kwam en de Keerspits de aansluittreffer kon binnentikken.

  Na rust trok Keer nog meer het spel naar zich toe en maakte gebruik van hun fysiek, terwijl UVC steeds meer achteruit ging spelen en meeging in het spelletje van Keer. Dat leidde heel snel tot de 2-2, jammer genoeg gevolgd door de 3-2. 
  UVC probeerde wel, maar was niet bij machte het tij te keren. Kortom, een domper op deze openingswedstrijd. Volgende week komt de gedoodverfde kampioenskandidaat Leonidas op bezoek in Ulestraten. Daar zullen we toch echt anders moeten spelen.