• 1e Pubquiz RKUVC zeer geslaagd!

  Op zaterdag 5 november vond de 1e editie van de RKUVC Pubquiz plaats. 
  In café de Notenbalk hadden zich zo'n 60 deelnemers aangemeld om mee te spelen en een gooi te doen naar de titel Pubquizkampioen 2022-2023.

  Door de teams was een goed doordachte teamnaam gekozen, zodat vooraf al hilariteit was om deze gekozen namen, zoals daar waren: Team H, Boven de 100 kg, Unnesop, Per seconde grijzer, Aw Kloete, enz enz.
  Om 19:30 uur begon het spektakel en de presentatoren van de avond, Luc Hardy en Luc Zeegers heetten iedereen welkom en legden uit hoe de avond zou verlopen. 
  Er zouden 5 rondes gequizt worden en na iedere ronde kon men loten kopen voor een mystery box met inhoud die gerelateerd was aan de quiz.

  Al snel bleek dat de quizvragen hier en daar goed pittig waren en hier en daar hoorde je de hersens dan ook kraken.

  Nadat alle kruitdampen van de avond waren opgetrokken, bleek team Per seconde grijzer de meeste punten te hebben vergaard en werd dus de allereerste {Pubquizkampioen in de geschiedenis van RKUVC. Dit team, bestaande uit John Speetjens, René Kerkhoffs, John Booten en Paul Booten, kreeg uit handen van de organisatie de beker uitgereikt en de daarbij behorende prijzen.

  Het werd zodoende een bijzonder gezellige en top georganiseerde avond en is zeer zeker voor herhaling vatbaar. 
  Namens RKUVC danken wij de activiteitencommissie voor de organisatie en de leden voor hun komst en deelname.

  Foto's volgen nog....