• Afgelopen zaterdag stond er na een lange pauze door de meivakantie weer een thuis wedstrijd op het programma en wel tegen DVO JO8-1.
  In het 1e kwart kwamen we ongelukkig op 0-1 door een eigen doelpunt. Deze tegenslag werd echter vrij snel ongedaan gemaakt door Timo. 1-1.
  Hierna werd DVO wat sterker en kwamen ze dan ook verdiend op een 1-2 voorsprong. Tijd voor de jongens en meisjes van UVC om een tandje bij te schakelen. Want we wilden vandaag niet verliezen.
  Door de goede inzet en het samenspelen draaiden we de achterstand dan ook nog voor de eerste pauze om tot een 4-2 voorsprong, door Dex, Ben en weer Timo. bijschakelen.

  In de 2e 10 minuten liepen we vrij snel uit naar 6-2 door Dex en Ben.
  Door deze ruime voorsprong gaven we wat meer ruimte weg en DVO rook dan ook hun kans en vocht zich terug tot 6-4.

  Rust en dus de lekkere ranja.

  Die nieuwe energie werd door beide teams in de wedstrijd gestopt en het spel ging dan ook in het 3e kwart op en neer met kansen voor allebei de teams. Via Wes kwamen we op 7-4, waarna DVO wederom twee doelpunten maakte. 7-6. Timo maakte het verschil weer twee en zo gingen we met een 8-6 voorsprong de laatste pauze in.
  In de pauze hebben we de spelers nogmaals op het hart gedrukt dat we vandaag kunnen winnen, maar ook dat we er nog lang niet waren.
  Helaas hadden deze tips niet het gewenste effect en we begonnen wat te soft aan het 4e en laatste kwart. DVO werd sterker en doordat zij ook wat meer strijd leverden kwamen ze terug tot 8-8. Net toen iedereen dacht dat het een gelijkspel zou worden maakte Ben middels een schitterende volley uit een voorzet van links de 9-8 en zodoende konden we toch nog de overwinning vieren.
  Vandaag hebben we heel goed samengespeeld, zijn we blijven voetballen en hebben we samen verdiend gewonnen. Super gedaan.
  Natuurlijk willen we ook nog onze vriendjes en vriendinnetjes van RKUVC JO8-2 feliciteren met hun behaalde kampioenschap door in de 4e fase ongeslagen te blijven.
  De doelpunten deze week werden gescoord door: Timo 3x, Dex 2x, Ben 3x en Wes
  We speelden met : Imke, Ashley, Ben, Milan, Timo, Dex en Wes.