• Caesar Toernooi RKUVC JO8-1: 1e Plaats

  Pinsterzondag stond het JO8 Caesar toernooi op het programma. Waar vorig jaar het bloedje heet was, was het dit jaar wat koeler en zijn we zelfs af en toe nat geworden door een buitje.
  De laatste paar wedstrijden in de competitie werd er heel goed samen gespeeld, dus we reisden met goede hoop naar Beek op zondag morgen.
  Er werd gespeeld in 1 poule, dus iedereen speelt tegen iedereen en wie op het einde de meeste punten heeft is de winnaar. Makkelijk en duidelijk.
  Doordat onze vaste keepster Imke helaas verhinderd was namen Ashley (2x), Wes (2x) en Ben de honneurs waar onder de lat.

  De 1e wedstrijd speelden we tegen Caesar JO8-2 en door heel goed samenspel werd deze wedstrijd met 6-0 gewonnen. Dat was een leuke opsteker aan het begin van het toernooi.

  De 2e wedstrijd speelden we tegen Walram JO8-1, welke in de competitie een klasse hoger speelde als ons. In dit team speelde ook een bekende van school, namelijk ons vriendje Zanu. Een spannende wedstrijd tegen deze sterke tegenstander, maar gelukkig wisten we ook deze te winnen met 3-2.

  Tussen de wedstrijden door werd er ook nog gestreden voor de penaltybokaal. Wes nam deze als beste van RKUVC JO8-1 en mocht in de penalty finale de eer van ons team hooghouden. Helaas werd hij in de finale ronde in de 1e ronde uitgeschakeld.
  Dan weer alle aandacht op de wedstrijden.

  De 3e wedstrijd speelden we tegen een wel heel bekende tegenstander, namelijk onze vriendjes/vriendinnetjes van RKUVC JO8-2. Het was een leuke en sportieve wedstrijd welke wij uiteindelijk met 6-1 wisten te winnen.
  3 wedstrijden dus gespeeld, alle 3 gewonnen, waar ging dat eindigen.

  De 4e wedstrijd moesten we tegen Caesar JO8-1, een sterke tegenstander waarvan we in de competitie nog met 8-4 hadden verloren. Mede door een slap begin waardoor we al snel met 3-0 achter stonden. Deze wedstrijd zou wel eens de winnaar van het toernooi kunnen bepalen aangezien Caesar ook alles had gewonnen. Het was een spannende wedstrijd op het scherpst van de snede. Het spelbeeld ging op en neer en zo ook de score. 0-1 achter, 1-1, 2-1 voor, 2-2. Met nog een paar minuten te spelen maakten we echter 3-2 en wisten de overwinning in deze spannende wedstrijd over de streep te trekken!

  De laatste wedstrijd tegen de Ster, Minimaal een gelijkspel zou betekenen dat we het toernooi zouden winnen. Na een zenuwachtige beginfase kwam de UVC trein weer op gang en werd ook De Ster aan de zegekar gebonden. 0-7!

  5 wedstrijden / 5 overwinningen en dat betekend maar een ding:
  RKUVC JO8-1 WINNAAR VAN HET JO8 CAESAR PINKSTERTOERNOOI 2024!

  Proficiat met deze winst, mooi om te zien hoe jullie door goed samen spelen, doorzetten, elkaar helpen dit schitterende resultaat hebben bereikt.

  De doelpunten vandaag werden gescoord door:
  Timo 5x, Dex 5x, Ben 4x, Wes 6x, Milan 2x en Christian-Alexander 1x

  We speelden met:
  Ashley, Ben, Milan, Timo, Dex, Christian-Alexander en Wes.