• RKUVC JO8-2 – Amstenrade JO8-2 eindstand 16-2

  Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Amstenrade JO8-2 op het programma.
  Het was vanmorgen aan de frisse kant, dus moesten de spieren extra goed opgewarmd worden tijdens de warming-up.
  Om 09.15 uur was het startsein gegeven. Na 2 minuten spelen, wist Jeanke het doel van de tegenstander te vinden en kwamen we op een 1-0. Niet lang erna zag ook Kaely haar kans schoon en zorgde voor de 2-0. De doelpunten bleven maar komen. Het eerste kwart hebben we met een 5-0 afgesloten.
  In het tweede kwart raakten wij met een mooi schot van Jeanke de lat helaas kregen we ook een tegentreffer te verwerken. De tegenstander wist nog een keer met een goed en hard schot de verdediging te omzeilen. Gelukkig stond Noud op scherp en zorgde hij ervoor dat de bal niet over de lijn kwam met een prachtige redding. Met nog 2 goalen erbij gingen we met 7-1 de rust in.
  Na een lekker glaasje ranja, werd er afgetrapt voor het derde kwart. De jongens en meiden van RKUVC stonden nog steeds op scherp en wilde de winst behouden. Al snel werd het door een mooi schot van Jur 8-1.
  Gezien een voorsprong van 7 goalen verschil, mocht Amstenrade een extra speler opzetten. Dit weerhield ons er niet van om toch vanuit een mooie hoekschop en 9-1 van te maken. De derde kwart sloten wij af met 10-1.
  In het laatste kwart van de wedstrijd vond Amstenrade nog een gaatje bij onze verdediging waardoor de stand 10-2 werd. De jongens en meiden bleven scherp en zorgde ervoor dat wij met 16-2 de wedstrijd gewonnen hebben.

  Doelpuntenmakers: Jeanke (7x) Kaely (3x), Vincenzo(2x), Jur (4x)
  We speelden vandaag met: Jeanke, Kaely, Vinzenco, Jur, Elise, Dayne, Noud