• RKUVCJO10 - SCHARNJO10 6-3 RKUVC JO10 – Krijtland JO10 11-3

  10 okt 2021 Math B
 • RKUVC JO10 – Scharn JO10 6-3
  Woensdagavond speelden wetegen Scharn, Dit was een meisjesteam aangevuld met enkele jongens. Een week eerder hielpen wij onze meisjes 2 keer uit en wisten 1 keer te winnen. Deze woensdag speelden we niet onze beste wedstrijd maar wisten wel de eerste keer te winnen. Mika, Levi (2x) en Rua (3x) waren de doelpuntenmakers. We speelden vandaag met Raf, Levy, Floris, Mika, Rua, Ezra en Levi.
  RKUVC JO10 – Krijtland JO10
  Zaterdag kregen we voor de wedstrijd net als alle jeugdteams van RKUVC nieuwe tenues van SPAR ZIJLSTRA. Dank je wel namens JO10. Nadat de teamfoto’s waren gemaakt begonnen we aan de wedstrijd.
  Helaas moesten we tegen Krijtland (Margraten e.o.) in de hesjes spelen omdat ook zij witte tenues hadden. We wisten weer te winnen. Iedereen speelde vandaag een goede wedstrijd en ook de inzet was prima. Mika zorgde voor de 1-0 en Ezra maakte de 2-0. Door een tegendoelpunt stond het bij rust 2-1. Ranja. In de tweede helft waren we veel sterker. Mika maakte 3-1 en 4-1. Levy scoorde de 5-1. Mika, Raf en Rua voerden de score op tot 8-1. Daarna was het weer de beurt aan de bezoekers die 2 keer scoorden. Rua en Levy maakte er 10-3 van. Nadat Rua uit een intrap scoorde werd deze afgekeurd omdat dit niet ineens mag. De intrap moest over en nu dribbelde hij in en schoot weer hard raak. 11-3. Jongens allemaal goed gespeeld. Proficiat. We speelden vandaag met Raf, Niels, Levy, Floris, Mika, Rua, Ezra en Levi.