• Sponsorcommissie gestart bij RKUVC

  Sinds juli 2020 is bij RKUVC een groep leden actief begonnen met het ondersteunen van het bestuur middels de oprichting van een sponsorcommissie. Dit, om de toekomst van de voetbalsport in Ulestraten, te kunnen ondersteunen. In deze huidige tijd is dit echter een sinecure, doch mag de commissie zich gelukkig prijzen dat er direct een behoorlijk aantal sponsoren zich bereid verklaarden dit initiatief te ondersteunen middels een financiƫle bijdrage.
  Zo kreeg de commissie de vliegende start die ze voor ogen hadden en zijn dus verheugd dat het idee zo goed ontvangen wordt.
  Maar wat heeft de sponsorcommissie zoal gedaan de afgelopen maanden?
  Naast het benaderen van sponsoren werden ook plannen gesmeed uiteraard hoe eea aan te pakken.

  In de kantine zijn inmiddels tv's gehangen waarop, zodra er weer gespeeld kan worden, uitslagen en programma's van wedstrijden worden gepresenteerd, maar ook reclame-uitingen en activiteitsaankondigingen. Maar ook voetbalwedstrijden zullen te zien zijn op tv. Verder krijgt de bestuurskamer nog een upgrade.

  Maar ook buiten zijn er steeds meer uitingen van deze sponsorcommissie te zien. Zo staat er nu ook een prachtige sponsorwand achter de dug outs op het hoofdveld.
  RKUVC dankt de sponsoren voor hun ondersteuning en hoopt op een prettige en langdurige samenwerking met al deze bedrijven.

  Er staat echter nog meer op onze planning, dus volg deze pagina.

  Bent u, na het lezen van deze informatie, enthousiast geworden om ook een steentje bij te dragen aan de toekomst van RKUVC, neem dan gerust contact met ons op via reclame(at)rkuvc.nl