• Video's

 • Motivatiespeech RKUVC 1

  Op 12 mei 2019 kon RKUVC 1 het kampioenschap in de 5e Klasse B Zuid 2 binnenhalen. Maar dan moest er gewonnen worden van Amstenrade. 
  Om de mannen extra motivatie te geven werd vooraf dit filmpje getoond. Of dat heeft meegeholpen zal nooit duidelijk zijn, maar gewonnen werd er. En hoe! Met 8-1 werd Amstenrade naar een kansloze nederlaag gespeeld en kon de vlag in top bij RKUVC. 

 • Kampioenschap RKUVC 1

  Ter ere van het kampioenschap van RKUVC 1 verzorgden de mannen (en enkele vrouwen) van de veteranen de gehele feestdag voor de collega's van 1. Aan alles was gedacht: platte kar voor de huldiging, confettikanon, DJ, rondrit door het dorp, buitenterras, enz enz. 
  Maar de veteranen schreven ook de tekst op een feestnummer, speciaal voor het kampioenschap. In het filmpje krijgt u een indicatie van wat dat liedje deed bij de feestende massa. Kippenvel, iedere keer weer....

 • RKUVC Veteranenhit

  Ons veteranenteam is een bijzonder team. Deze team is inmiddels vergroeid tot een echt vriendenteam en s"chuwt ook de vrijwillige taken bij de vereniging niet. Nooit doet men een vergeefs beroep op deze mannen. Maar ook na de wedstrijd laten ze zich gelden. Gezelligheid onder mekaar en met de tegenstander kent dan geen tijd. 
  Het werd dan ook hoog tijd voor een begeleidend veteranennummer om de feestvreugde wat te verhogen.
  Geniet van deze heerlijk gezellige hit van de mannen.

 • Jeugdtoernooi 2020

  Net als een kleine 40 voorgaande jaren, organiseerde RKUVC in 2020 ook een jeugdtoernooi. Dit jeugdtoernooi werd geheel gespeeld met inachtneming van de Covid-regels. Kosten noch moeite werden gespaard om toch te kunnen zorgen dat jeugdteams welkom waren om met mekaar de strijd aan te kunnen binden. Het werd een prachtig toernooi met bijna 100 deelnemende teams, verdeeld over 3 dagen.
  1 Van de ouders van een RKUVC jeugdspeler maakte er zelfs een dronefilmpje van, en dit willen we je niet onthouden natuurlijk.

 • Hoogtepunten openingswedstrijd seizoen 2021-2022

  Op zondag 26 september 2021 opende RKUVC het seizoen in Margraten, bij de RKVVM aldaar.
  Na het kwakkeljaar 2020-2021 waarin het coronavirus rondwaarde, was het nu weer tijd om de competitie echt aan te vangen.
  UVC had een wisselende voorbereiding, maar leek op tijd fit voor het nieuwe seizoen.
  RKVVM kam nog wel op 1-0, maar geleidelijk aan nam UVC de wedstrijd over en kwam vlak voor rust langszij.
  Na rust kon men snel weer juichen want de 1-2 was een feit. Helaas moest 1 van onze spelers daarna met 2x geel van het veld. 
  RKVVM dacht daarna oportunistischer te kunnen gaan spelen, maar de snelheid van de voorwaartsen van UVC voorkwamen dat. Sterker nog, RKUVC liep snel uit naar 1-5 eindstand. Saillant detail is dat het 5e doelpunt werd gescoord door onze youngster Jules Eyssen, die met 17 jaar is geworden.
  Mooie overwinning mannen.
  Moonen Movies maakte er een mooi beeldverslag van.