• Krijtland was gebrand om te winnen in Ulestraten na 2 nederlagen op rij. Ze begonnen sterker dan RKUVC. Ze kwamen al snel op 0-1 door een mooi schot van hun rechtsbuiten. Na de 1e goal van Krijtland kwam echter juist Ulestraten steeds beter in hun ritme. Door het goede samenspel van UVC kwam Djyaro op een goede positie om een goal te maken. Helaas schoot hij de bal net naast de paal. Bence, Nathan en Jordy speelden in een driehoekje waardoor de bal wederom bij Djyaro kwam. Helaas moest de verdediging van Krijtland ingrijpen door een zeer zware tackle. Na nog een mooie redding van Christian kwam de bal in de voeten van de spits en deze maakte de 0-2.

    Rust.

    In het begin van de 2e helft kwam Krijtland beter uit de startblokken, maar na 10 minuten nam UVC eindelijk het heft in handen en kregen we de betere kansen. Helaas strafte Krijtland ons weer af met de 0-3.
    Door het mooie samenspel van Vayro, Lucas en Djyaro, kreeg deze laatste de bal terug van Lucas en scoorde Djyaro de 1-3. UVC kreeg hierdoor weer moed en vertrouwen! Krijtland kreeg nog wel een paar kansen, maar door goed werk van Ronan, Damian, Joasper en Thies hielden we stand.
    8 minuten voor tijd scoorde Vayro op prachtige wijze de 2-3; rechtsboven in de kruising! We hadden hierdoor weer hoop en hadden het betere van het spel. Echter, de tijd dringde, en helaas kwamen we niet meer tot scoren. Jammer RKUVC, volgende week beter!